Om oss

Våra böcker går att beställa här!

Boklarssons har funnits sedan 2001 och har tre huvudinriktningar:

Text och form
Vi arbetar med text och bild till böcker, läromedel, informationsfoldrar, webbsidor, dagstidningar, tidskrifter, företagsdokumentationer med mera.
Här jobbar vi i huvudsak på uppdrag till andra.

Konst och kulturarrangemang
Vi medverkar med våra verk på olika utställningar. Joakims konstverk finns till försäljning på utställningarna, genom oss och på gallerier.
Vi har även litteraturprojekt, med högläsningar, föreläsningar och andra kulturarrangemang.

Förlagsverksamhet
Sist men inte minst är Boklarssons ett bokförlag.
Vi tror att mångfald, öppenhet och möten mellan människor frodas genom litteraturen. Vi tror att ord är magiska, att de kan väcka eldar och stilla stormar. Därför tror vi på läsfrämjande och högläsning, på äventyr och sagor. Därför ger vi ut egna och andras böcker i den mån vi har möjlighet.

Boklarssons integritetspolicy
Boklarssons förhåller sig till GDPR, europeiska personuppgiftsförordningen, som träder i kraft 25 maj 2018 enligt nedan.
Företaget har följande lagrat där enskilda personuppgifter kan förekomma, - Maillistor - Fakturor Kunder registreras enbart med företagsnamn/namn, adress, telefon och mailadress. Maillistorna lagras så länge kundkontakten är aktuell och högst ett år därefter, eller tills kunden inte önskar upprätthålla kontakten. Fakturauppgifter sparas enligt svensk lag.
Beträffande sociala plattformar som Facebook så lagras foto och enklare bildtexter på sidan. I de fall någon skulle råka bli publicerad utan samtycke skall allt annulleras när företaget får vetskap. Företaget skyddar uppgifterna genom virusprogram med brandväggar och regelbundna genomsökningar i realtid.
Uppgifterna delas inte med tredje person.
Norra Grönby, 2018-05-25 Stina Larsson och Joakim Larsson